![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Вітаю, друзі! Я в захваті від того, що нарешті вирішив запустити свій бізнес із фасування продуктів! Але, звичайно, є питання: де знайти найкраще пакувальне обладнання та фасувальні машини? Мені дуже важливо, щоб вони були якісними, енергоефективними і, бажано, не надто дорогими. Може, хтось із вас уже працює з подібним обладнанням і може поділитися своїм досвідом? Буду вдячний за будь-які поради чи рекомендації!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Як логіст, я завжди звертаю увагу на ефективність та надійність обладнання, адже це безпосередньо впливає на швидкість і якість виробництва. На нашому підприємстві використовували пакувальні машини старого зразка, що часто виходили з ладу. Після тривалого пошуку і порівнянь ми зупинили вибір на ТОВ Баленко завод пакувального обладнання https://balenko.com/ це рішення значно спростило нашу роботу: машини працюють швидко, стабільно та без збоїв. Окремо хочу відзначити сервіс – будь-яке питання вирішується оперативно, а фахівці компанії дійсно знають свою справу. Рекомендую тим, хто цінує якість і професійний підхід!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|