![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 11.02.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Хтось замовляв дерев’яну 3D-карту світу для стіни? Думаю, повісити щось стильне в вітальні, щоб не просто картина, а з сенсом. Хочу, щоб виглядало дорого, але й не кричало. Є сенс брати? Чи є норм якість?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.07.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я замовляв дерев’яну 3D-карту світу на Enjoy The Wood https://enjoythewood.ua/, і це дійсно класна штука! Виглядає дуже стильно, створює відчуття елегантності, але не перебиває інші елементи інтер’єру. В кімнаті виглядає дорого, але не «кричить» — ідеально для вітальні. Щодо якості — дуже гарно зроблена, дерево справжнє, обробка чудова, все рівно і акуратно. Я навіть обрав карту з підсвіткою, тому коли ввечері вона світиться, виглядає супер. Тому, якщо хочеш щось оригінальне та стильне, я точно раджу. Це не просто декор, а й такий собі акцент, який додає інтер’єру особливого настрою.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|