![]() |
#1 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.12.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Добрий день. Мені важливо знайти для своєї тітки пансіонат, де людей не просто "обслуговують", а ставляться по-людськи. Дуже боюся віддати її кудись, де персонал байдужий або грубий. Може, хтось має добрий досвід із якимось будинком для літніх людей у Київській області?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 24.11.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Щиро розумію ваше занепокоєння — дуже важливо, щоб літня людина не просто отримувала базові послуги, а жила у гідних умовах, відчуваючи тепло і повагу. Саме тому хочу поділитися досвідом знайомства з пансіонатом «Гута Грін», який справляє зовсім інше враження, ніж уявлення про типову «установу». Тут кожна людина — не просто мешканець, а повноцінна особистість, до якої звертаються з щирістю, турботою та увагою. Це не формальність — я особисто бачив, як доглядальниці розмовляють із підопічними, вислуховують їх, спілкуються по-дружньому. І навіть якщо тітка буде потребувати допомоги в побуті чи з ліками — усе це робиться делікатно і без тиску. Водночас пансіонат для літніх ціни пропонує помірні, без зайвого пафосу, і є можливість обрати умови залежно від потреб. Саме людяність і тепла атмосфера — головна причина, чому я можу сміливо рекомендувати цей заклад.
![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|