![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Дівчата, підкажіть, де можна знайти розкішну випускну сукню, яка не буде, як у всіх? Хочу щось унікальне — сукню з ручною роботою, стильними деталями, кристалами чи пайетками. Дуже важливо, щоб вона була виготовлена з якісних тканин і підходила під мої параметри. Може, є українські бренди, які займаються такими сукнями, хто має досвід?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 06.12.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Я можу порекомендувати бренд Semenenko https://semenenko.shop/uk/collection...chirni-plattya — це саме той варіант, якщо ви хочете унікальну і розкішну сукню для випускного. Кожна сукня створюється вручну в Одесі, з великим акцентом на якість тканин і деталізацію. В їхній колекції ви знайдете сукні з кристалами, пайетками, що додають блиску, а також елегантні силуети, які підкреслюють фігуру. Що мені сподобалося найбільше — це індивідуальний підхід до кожної клієнтки, сукня виготовляється під ваші мірки. Це справжній дизайнерський підхід, і кожна сукня виглядає як витвір мистецтва. Якщо хочете виглядати розкішно й неповторно, це чудовий вибір! |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|