![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 28.12.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Скажіть у вас є машина? А є різниця де страхувати його? Скільки обходиться страховка?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 | |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 28.12.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Є машина, і скажу чесно — питання страхування для мене не просто формальність. Страхувати машину потрібно обов'язково, особливо в нашому трафіку, де ризики на кожному кроці. І різниця, де саме страхувати, справді є. Одні компанії пропонують нижчу ціну, але потім морочать голову з виплатами, а інші дорожчі, зате працюють чітко без нервів. Тому я завжди читаю відгуки, порівнюю умови і обираю ті страхові, де не треба пів року чекати компенсації. Щодо вартості — автоцивілка зараз обходиться десь у межах 1500–2500 гривень на рік, залежно від місця реєстрації авто, об’єму двигуна і чи є франшиза. Якщо говорити про КАСКО, то там суми значно більші й залежать від вартості машини. Ще є цікава тенденція — з'являються варіанти, коли можна платити за страховку залежно від того, як і скільки ти їздиш. Про таку нову модель страхування авто можна почитати більше. Мені здається, що за такими варіантами майбутнє, бо вони більш чесні й вигідні для акуратних водіїв. Тож обираючи страхову, головне — не тільки дивитися на ціну, а й думати, як вона тебе підтримає у разі проблеми. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.08.2023
![]() Дякую за корисні поради. Я якраз закінчую своє навчання в автошколі https://avtoshkola-elita.if.ua/ та збираю корисну інформацію і посилання.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|