![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Привіт! Хочу замовити кілька толстовок з логотипом для нашої команди. Нам потрібно, щоб на кожній була наша емблема та індивідуальне нанесення на кожному виробі (можливо, навіть з іменами учасників команди). Шукаю сайт, де можна це зробити, причому, щоб вибір був великий, а ціни досить помірні. Можливо, хтось уже стикався з таким замовленням і може порадити, де роблять якісні толстовки з логотипом, які не втратять вигляду після кількох прань? Дуже важливо, щоб тканина була комфортною, адже нам потрібно буде їх носити під час тренувань і для різних заходів. Яким сервісом можна скористатися, щоб замовлення не затягувалося, а доставка була швидкою? Радий будь-яким порад, чи є у когось досвід роботи з такими компаніями?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Живая легенда
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.08.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт! Якщо ти шукаєш, де замовити толстовки з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/p114...pom-zakaz.html то я можу порекомендувати дуже хорошу компанію, де роблять саме такі речі. Я замовляв для нашої команди на сайті рекламної агенції "Твій Дизайн", і вони нас дійсно вразили. По-перше, там величезний вибір толстовок, можна вибрати різні моделі, кольори, а також матеріали. Те, що я одразу помітив, це великий асортимент варіантів для нанесення логотипу — від друку до вишивки, що дозволяє вибрати оптимальний варіант залежно від потреб команди та бюджету. Крім того, вони працюють з великими та малими замовленнями, тому для невеликої команди це буде ідеальний варіант.
Що мене ще здивувало — це ціни. Для такої якості, вони дуже адекватні. Доставка теж була досить швидкою, тому ми змогли отримати замовлення вчасно, навіть враховуючи, що нам потрібна була певна кількість. Якщо тобі важливо, щоб логотип не вицвів після декількох прань, то можу сказати, що вони використовують перевірені технології нанесення, тому все виглядає навіть після багатьох прань точно так само, як і на початку. Для нашої команди — це була справжня знахідка! Я навіть додав ще кілька варіантів з індивідуальними іменами на кожній толстовці, і все зробили дуже акуратно. Так що, якщо ти хочеш отримати якісні толстовки з логотипом за хорошу ціну, сміливо звертайся до цієї агенції. Це точно те, що потрібно для твоєї команди! ![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|