![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 08.11.2022
Поблагодарил(а): 4 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я часто вибираюся на природу з друзями і хочу мати комфортне місце для сидіння чи сну. Шукаю легкий і компактний килимок, який не буде вбирати вологу та легко перевозитись. Чи є щось, що ідеально підходить для таких поїздок?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 08.11.2022
Поблагодарил(а): 2 Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Якщо ви шукаєте надійний варіант для активного відпочинку, зверніть увагу на складний каремат книжку 185х72х1 см. Цей каремат виготовлений з водовідштовхувальної тканини, що захищає від вологи. Він легкий і має пінополіетиленовий наповнювач з повітряними бульбашками, які тримають тепло навіть на холодній землі. Крім того, каремат оснащений ручками і ременем для зручного перенесення. Я сам використовую саме цей килимок, і завдяки йому відпочинок став значно комфортнішим. Для покупки раджу перевірити stok.top, де є різні моделі з гарною якістю і доставкою.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|