![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Друзі, давайте чесно — скільки можна їсти бутерброди на обід? 😅 Львів — місто кави й гастрономічного кайфу, а я з ноутом і супчиком з пакета… Несерйозно якось! Шукаю місце, де можна замовити щось душевне: борщ з пампушками, який не ображає, або якусь локальну страву, після якої хочеться жити. І напій, бажано не просто вода. Поділіться своїми знахідками, ну пожежно прошу!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.01.2018
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Моя слабкість — це смачненьке, і я цього ніколи не приховую. Львів — місто, де легко загубитися серед кав’ярень і ресторанів, але кафе Кецик вдалося виділитися. Я прийшла туди за порадою колеги, і не пошкодувала. Смачні обіди і напої у Львові https://ketsyk.cafe/ тут вони якісь особливо домашні, теплі, ніби готувала мама, що знає, як влучити просто в серце. Мене вразило різноманіття страв — кожен знайде щось на свій смак, незалежно від дієт чи вподобань. Ще один плюс — тут завжди чисто, приємна музика і усміхнені офіціанти. Такі дрібниці роблять звичайний обід справжнім задоволенням.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|