![]() |
#1 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 20.08.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт всім! Хочу порадитися – чи хтось знає, де зараз реально можна безкоштовно навчатися? Бо ситуація така, що хочеться підучитися чогось нового, але бюджет зовсім не дозволяє платити за курси. Чув, що є якісь програми від держави чи міжнародних організацій, але знайти нормальну і актуальну інформацію – проблема. Може, хтось уже користувався такими можливостями? Чи це все тільки для певних груп людей?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.11.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Безкоштовне навчання – це, звісно, добре, але дуже часто воно не дає того, що обіцяють. Я пробував навчатися у різних проєктах, і, чесно кажучи, без нормальної мотивації і самодисципліни дуже важко щось засвоїти. Тим більше, якщо це дистанційно. Краще вже спробувати знайти волонтерські або стажувальні місця, де можна навчитися на практиці.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 31.07.2021
![]() Безкоштовне навчання для українців є в Словаччині, про це можна почитати ось тут https://postupai.com/ua . Я сама дивилась цей ресурс — там пояснюють, як подати документи, які спеціальності доступні і що потрібно для вступу. Дуже зручно, бо все зібрано в одному місці, і не треба шукати по різних сайтах. Плюс, є варіанти і для тих, хто хоче вчитись онлайн, і для тих, хто планує переїжджати. Тому, якщо реально хочеш навчання — раджу подивитись саме туди.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 25.05.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Мені також потрібно отримати додаткові знання для підвищення кваліфікації. Але тільки в Україні.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.04.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Безкоштовно — не знаю, але можна знайти допомогу та навчатися навіть онлайн. Наприклад, компанія ІНКОН пропонує різні семінари, тренінги та освітні програми з міжнародної логістики, митного оформлення, ЗЕД та суміжних тем. Це може бути корисно як для новачків, так і для тих, хто вже працює в галузі та хоче оновити знання або розібратись у змінах законодавства. Також у них часто бувають вебінари, в тому числі з фахівцями ДМС, юристами та практиками з досвідом. Це хороший варіант, якщо шукаєш не просто теорію, а й практичні поради.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|