![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Сообщения: 805
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Хочу спробувати приготувати класичний коктейль Негроні, бо чув, що це один із найвідоміших і найулюбленіших напоїв серед барменів і поціновувачів джину. Але не дуже розумію, які саме інгредієнти потрібні і в яких пропорціях. Можливо, хтось детально пояснить, як зробити Негроні і що варто врахувати, щоб смак був максимально насиченим і збалансованим?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Сообщения: 676
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Для приготування Негроні тобі знадобиться рівна кількість джину, червоного солодкого вермуту і кампарі — зазвичай по 30 мілілітрів кожного. Все змішують зі льодом у міксері або стакані, потім переливають у келих з великим льодом. Обов’язково додай апельсинову цедру для аромату. Це класика, і саме так виходить збалансований смак.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Сообщения: 805
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() А чи можна трохи змінити рецепт, наприклад, замінити вермут на щось інше або додати спеції? Цікавить, чи будуть такі експерименти доречні для Негроні, чи це радше окремі коктейлі? І чи важливо використовувати певний вид джину?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Сообщения: 676
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() можна експериментувати, але в Негроні важливо зберегти гармонію трьох основних інгредієнтів. Заміна червоного вермуту на рожевий або більш сухий зробить коктейль більш легким. Кампарі можна замінити на Апероль — тоді смак стане м’якшим і менш гірким. Джин варто обирати London Dry — він найкраще доповнює композицію. Якщо хочеш детально ознайомитися з різними покроковими рецептами і порадами з приготування, рекомендую сайт Бартендерс, Bartenders, Негроні, Negroni, рецепт Негроні, приготувати джин тонік https://bartenders.com.ua/negroni-cocktail/ Там багато корисної інформації, фото, відео та лайфхаків, які допоможуть тобі стати справжнім майстром у приготуванні Негроні і не тільки.
![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|