![]() |
#1 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 30.01.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Вітаю! Хочу замовити пару кросівок у німецькому магазині. Як доставити в Україну і що потрібно врахувати, щоб не було проблем?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.01.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Кросівки з Німеччини – це завжди вигідно, особливо якщо знайти брендові моделі на знижках. Я замовляв взуття через Ukraine Express, адже пряма доставка в Україну зазвичай недоступна. На сайті https://ukraine-express.com/buy-in-de-with-us.html усе просто: після реєстрації тобі дають адресу складу в Німеччині, куди магазин відправляє замовлення, а потім вони пересилають його до України. Мої кросівки прийшли за 9 днів, усе в порядку. Рекомендую уточнити розміри в магазині, бо німецькі розміри можуть трохи відрізнятися, і перевірити у Ukraine Express, чи є можливість застрахувати посилку на випадок форс-мажору. Також раджу заглянути в розділ розпродажів, щоб знайти вигідні пропозиції.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|