![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 24.11.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Вітаю всіх! Я відкриваю невелику мережу кав’ярень у Львові і замислююся над тим, щоб розмістити білборди вздовж жвавих вулиць. Хтось має досвід, чи справді це приносить нових клієнтів для кавового бізнесу? Чи не буде це просто марною тратою грошей?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.12.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Вітаю! Розміщення зовнішньої реклами на білбордах — це один із найефективніших способів привернути увагу потенційних клієнтів, особливо у міському середовищі, де багато пішоходів і автомобілів. Для кав’ярень важливо правильно обрати місця розташування — це можуть бути жваві вулиці, райони з високою прохідністю або поблизу офісів і навчальних закладів. На мій погляд, щоб уникнути марної витрати бюджету, варто працювати з професіоналами, які не лише допоможуть підібрати ідеальні локації, а й забезпечать прозору звітність і підтвердження розміщення. Саме тому я можу рекомендувати звернути увагу на компанію Two Steps Outdoor, яка має великий досвід у розміщенні зовнішньої реклами на білбордах https://www.2s-outdoor.com.ua/ua/ по всій Україні, зокрема у Львові. Їхній підхід базується на аналізі трафіку та аудиторії, що дозволяє максимізувати ефективність реклами та залучити саме вашу цільову аудиторію. Якщо шукаєте надійного партнера, який зробить вашу рекламну кампанію успішною і прозорою, варто розглянути варіант співпраці з ними.
![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|