![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.01.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Скоро день народження донечки, планую організувати солодкий стіл. Хочу купити якісні солодощі – цукерки, печиво, маршмелоу, вафлі. Але щоб це все було недорого, бо замовляти з різних магазинів – дорого та незручно. Порадьте, будь ласка, де краще шукати? Ідеально – якщо це буде інтернет-магазин, щоб не бігати по місту. Чула, що іноді вигідніше купувати оптом, навіть якщо не дуже багато потрібно. Хочеться, щоб усе було свіжим, від перевірених виробників, бо ж дітям. Якщо маєте досвід – підкажіть, де замовляєте ви?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.03.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я теж нещодавно шукав, де купити солодощі недорого, і знайшов чудовий варіант — Evrika https://evrika.vn.ua/ . Це оптовий інтернет-магазин з товарами з-за кордону, включаючи солодощі. Їхній асортимент мене реально вразив — є все: від класичних цукерок до імпортних смаколиків, які складно знайти в офлайн-магазинах. Ціни дуже приємні, особливо якщо береш кілька упаковок. Я замовляв на дитяче свято — усе приїхало свіже, гарно запаковане.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|