![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 20.02.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я дуже хочу татуювання, але чесно — боюсь болю. Друзі сміються, кажуть: "то не твоє, якщо не витримаєш". Але бажання залишити знак на шкірі — сильніше. Може, хтось робив перше тату з таким самим страхом? Як налаштуватись?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Прохожий
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Ой, не слухай насмішок, це взагалі не про силу чи слабкість. Мій перший досвід був саме зі страхом — я реально думала, що втрачу свідомість. Але головне — знайти студію, де тебе сприймають не як “чергового клієнта”, а як людину з емоціями й переживаннями. Мені дуже пощастило — я прийшла на консультацію в https://tattoo.lviv.ua, і перше, що почула: “Ми нікого не змушуємо терпіти — все в діалозі”. Майстриня одразу пояснила, які місця менш болючі, запропонувала невеликий ескіз і навіть обрала машинку, яка працює тихо, щоб мене не нервувати. Мені набили символ місяця — це було хвилююче, але зовсім не катастрофічно. Весь час вона розмовляла зі мною, заспокоювала, робила паузи. І знаєш, коли все закінчилось, я навіть подумала: "Все? Я ж переживала в 10 разів сильніше!" :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Знакомый
![]() Дякую, ти зняла більшу частину мого страху. Звучить дуже підтримуюче.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|