![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 04.10.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 2 раз в 2 сообщениях |
![]() Хочу поділитися з вами однією чудовою темою, яка, впевнений, зацікавить багатьох, особливо тих, у кого є діти або хто просто любить креативні іграшки. Сьогодні я хочу поговорити про LEGO Friends!
LEGO Friends – це не просто конструктор, це цілий світ, сповнений дружби, пригод та безмежної уяви. Серія LEGO Friends розповідає про п'ятьох подруг – Мію, Андреа, Емму, Олівію та Стефані – кожна з яких має свої захоплення та таланти. Разом вони досліджують місто Хартлейк Сіті, будують, майструють, допомагають іншим і, звичайно ж, весело проводять час. Що мені особливо подобається в LEGO Friends, так це те, що набори дуже деталізовані та реалістичні. Тут є і кафе, і ветеринарні клініки, і будинки на колесах, і навіть парки розваг! Конструювання LEGO Friends розвиває дрібну моторику, творче мислення та уяву. Діти можуть не просто складати набори за інструкцією, а й створювати власні історії та пригоди для своїх міні-фігурок. Якщо ви шукаєте цікавий та корисний подарунок для дитини, або ж самі любите LEGO, я щиро раджу звернути увагу на серію LEGO Friends. Раджу подивитися тут: https://daytoy.com.ua/lego-friends/ Діліться своїми враженнями, якщо вже маєте набори LEGO Friends, або ж розкажіть, що вам найбільше подобається в цій серії! ![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|