![]() |
#1 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 08.09.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цікавить, які кроки ви радите робити, щоб ретельно перевірити контрагента перед підписанням договору? Чи достатньо вивчити документи компанії, або є якісь додаткові перевірки, які допоможуть убезпечити бізнес від ризиків і непередбачуваних ситуацій?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Перевірка контрагента — це обов’язковий етап перед підписанням будь-якого договору. Окрім аналізу установчих документів компанії, я раджу обов’язково перевірити її в реєстрі юридичних осіб (ЄДР), звернути увагу на податковий статус та наявність боргів у відкритих базах. Також варто оцінити історію діяльності — відгуки партнерів, судові справи, згадки в новинах. Не зайвим буде перевірити кінцевих бенефіціарів та зв'язки з іншими компаніями.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Перед підписанням угоди на значну суму з новим контрагентом я завжди намагаюсь мінімізувати ризики. Цього разу йшлося про постачальника технічного обладнання. Оскільки я вже мала гіркий досвід співпраці з недобросовісними компаніями, вирішила провести попередню перевірку. Я отримала доступ до повного досьє підприємства: юридичний статус, фінансові показники, історія реєстраційних змін, відомості про керівника. Інформація була представлена структуровано, що дало змогу швидко оцінити ситуацію. Ви теж можете це зробити, наприклад, якщо Вам потрібна інформація про АТ Укрзалізницю ЄДРПОУ https://edrpou.ubki.ua/ua/40075815 то можна все тут дізнатись. Врешті-решт, я прийняла зважене рішення про співпрацю, і не пошкодувала. Раджу цей ресурс усім, хто працює з контрактами — він дійсно допомагає уникнути ризиків і приймати обґрунтовані бізнес-рішення.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|