![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Привіт! Підкажіть, будь ласка, хто вже мав справу з бордюрною стрічкою — де брати нормальну, щоб і виглядала гарно, і не розсипалась через місяць? Зараз стільки всього в інтернеті, що очі розбігаються, а толкових відгуків обмаль. Хочу зробити красу на городі, але без зайвих витрат і розчарувань. Може, є перевірені варіанти?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Довго вагалася, чи варто заморочуватись із бордюрною стрічкою для клумб, але тепер точно знаю, так! Замовляла в інтернет-магазині Побудуй, бо побачила багато хороших відгуків і зрозуміла, що це щось вартісне. Лише підтвердила це на власному досвіді: якість стрічки чудова, щільна, добре тримає форму і водночас гнучка, зручно працювати навіть одній людині. Мене приємно здивувала безкоштовна консультація, менеджер усе чітко пояснив, навіть допоміг розрахувати потрібну довжину. Доставка швидка, без затримок, усе гарно запаковано. Якщо плануєте купити бордюрну стрічку, раджу зробити це тут. Встановлення зайняло кілька годин, а результат – просто вау! Ділянка виглядає набагато охайніше, ніби після ландшафтного дизайну. Дуже рада, що звернулася саме до Побудуй — тепер рекомендую всім сусідам!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|