![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Всім привіт! Хочу організувати невеликий велотур по Україні на кілька днів — щось у стилі “місто-природа-місто”. Хто вже пробував таке? Які райони найкращі? І хто б долучився до пригоди? Було б круто проїхати разом!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Наставник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Привіт! Я теж нещодавно захопився цією ідеєю і вже встиг випробувати кілька маршрутів — зокрема навколо Полтави та Шацьких озер. Для таких поїздок важливо мати не просто велосипед, а надійного партнера в дорозі. Я замовив велосипед Dorozhnik eRUBY з алюмінієвою рамою — легкий, зручний, ще й електропідтримка в пригоді на підйомах. До того ж зарядки вистачає на багато кілометрів, і не треба постійно зупинятись. Якщо серйозно думаєш про велотур, раджу замовити подібну модель — вона реально спрощує маршрут і дарує задоволення від кожного кілометра.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|