![]() |
#1 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 17.04.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я бачив дуже прикольну люстру в одному ресторані. Там кілька кілець з'єднані між собою. Виглядає реально круто, і світло дуже приємне та м'яке. Підкажіть, можливо хтось знає, де такі люстри продаються, бо в магазині Центр світла (а він дуже великий) таких я не побачив.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.04.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Дійсно класний дизайн такої люстри, бо я теж таку бачив. Вона дуже пасує до сучасного стилю інтер'єру. І я навіть знаю, де її можна замовити, посилання на магазин тут. Там дуже широкий асортимент люстр із кільцями. Воно може бути одне або кілька, розташовані рівно або ж повернуті. Одним словом, заходьте та дивіться. Думаю, там знайдеться такий товар, що вам сподобається.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 17.04.2023
![]() Супер! Я бачив із двома рівно розташованими кільцями, але якщо там є щось більш оригінальне, то я б краще купив таке. Так що дякую вам за підказку. Гарного дня!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|