![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 31.08.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Керую невеликим кафе, і не з чуток знаю, наскільки важливо мати постійний доступ до якісної та зручної продукції для щоденної роботи. Довго шукав хорошого постачальника, і нещодавно натрапив на сайт https://tara.pet/category/produktsiya-dlya-horeca/, який став для мене справжньою знахідкою.
Тут представлена продукція для HoReCa — усе необхідне для ресторанів, кав’ярень, готелів та закладів швидкого харчування. У каталозі є одноразовий посуд, упаковка для їжі, ПЕТ-тара, серветки, пакети, контейнери, засоби гігієни та багато іншого. Все те, що значно полегшує обслуговування клієнтів і відповідає сучасним вимогам. Додатковий плюс — це надійний постачальник ПЕТ тари з Харкова, який має власне виробництво. А це означає якість, контроль і найкращі ціни без посередників. Замовлення оформив швидко, все приїхало вчасно, а продукція виправдала очікування на всі 100%. Рекомендую цей сайт усім, хто шукає стабільного партнера в сфері HoReCa. Асортимент, сервіс і підхід до клієнта — на високому рівні. Точно буду замовляти ще! |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|