![]() |
#1 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 15.05.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Усім привіт! Я зовсім новачок у темі вейпів і нещодавно звернув увагу на модель Vaporesso Xros 4. Сам пристрій мені подобається за дизайн і простоту, але от з картриджами я заплутався: бачу, що їх існує декілька варіантів із різним опором, і не розумію, який буде кращим саме для мене. Хотілося б, щоб смак був насичений, щоб рідина не витрачалася занадто швидко і сам картридж працював довше. Якщо тут є ті, хто вже має досвід — підкажіть, будь ласка, який картридж обрати для початку, щоб не наробити помилок?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Користуюсь Xros 5 вже довгий час, і можу дати кілька порад з практики. Найбільше мені подобаються картриджі з опором 0.8Ω — вони дають приємний баланс між смаком та економією рідини. Якщо ти любиш більш тугу затяжку, тоді варто спробувати 1.0Ω, вони ще й довше служать. А от 0.6Ω дають більше пару, але й рідина зникає швидше. Мій особистий лайфхак — завжди тримати вдома кілька видів, щоб можна було чергувати під настрій.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() З точки зору консультанта, при виборі картриджів важливо орієнтуватися на три ключові критерії: стиль паріння, опір та ресурс картриджа. Для тих, хто віддає перевагу MTL (затяжка, схожа на сигаретну), ідеально підійдуть 0.8Ω або 1.0Ω. Якщо ж ви хочете більше пару та легшу тягу (RDL), тоді ваш вибір — 0.6Ω. Важливо також звертати увагу на якість рідини, бо густі суміші можуть швидше вивести картридж із ладу. Для новачків я завжди рекомендую 0.8Ω — це золотий баланс між смаком, комфортом і довговічністю.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
. Це перевірений онлайн-магазин, де продаються лише оригінальні товари Vaporesso, тож ризик отримати підробку зводиться до нуля. Перевага сайту в тому, що кожен картридж має чіткі характеристики та опис, тож ви одразу знаєте, який саме вам підходить. Оформлення замовлення просте: обираєш товар, додаєш у кошик, вводиш свої дані та обираєш спосіб доставки й оплати. Доставка здійснюється швидко, упаковка надійна, а ще часто є акційні пропозиції, завдяки яким можна суттєво зекономити. Для тих, хто хоче якісний сервіс, швидкість і гарантію оригінальності — це ідеальна платформа для покупки картриджів Vaporesso. ![]() Последний раз редактировалось Haruko, 24.08.2025 в 10:53. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|