![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Що чули про каву без кофеїну? яку краще обрати
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.01.2018
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Ніколи не думав, що перейду на інший формат, адже для мене кава була чимось обов’язковим зранку, та ще й міцним. Але з віком почав відчувати, що серце реагує не так, як хотілося б, і лікар порадив спробувати каву без кофеїну https://coffeetrade.ua/kava-bez-kofeinu/ я спершу ставився скептично, та коли скуштував, зрозумів, що дарма боявся. Аромат справжній, насичений, навіть легкі нотки шоколаду відчуваються, як у класичному еспресо. Зараз мені значно легше контролювати самопочуття, і водночас не відмовлятися від улюбленого ритуалу. Найприємніше те, що дружина теж оцінила, і тепер ми разом насолоджуємося вечірніми кавовими паузами. Виявляється, кава без кофеїну дарує ті ж самі емоції, тільки без негативних наслідків. Тепер розумію, що змінив звичку на краще і абсолютно не шкодую.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|