![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.01.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Останнім часом у мене з’явилися сильні болі у попереку, які віддають у ногу. Лікар радить зробити рентгенографію хребта, щоб визначити можливі патології. Але я сумніваюсь, адже чув, що рентген – це опромінення, і не зовсім безпечно. Чи є різниця між класичним та цифровим рентгеном? Чи потрібно якось готуватися до обстеження? Мене ще цікавить, наскільки точно можна побачити проблеми з хребтом на знімках. Чи, можливо, варто одразу йти на МРТ?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.03.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я нещодавно робив цифровий ренген у центрі HB Medical у Києві. Можу сказати, що це набагато безпечніший і точніший метод у порівнянні зі звичайним аналоговим рентгеном. Сучасна апаратура використовує низькі дози випромінювання, при цьому якість зображення висока – лікар бачить навіть дрібні зміни у кісткових тканинах. Готуватися спеціально не потрібно, усе проходить швидко і безболісно. Під час обстеження тебе правильно позиціонують, а результат готовий вже за дві години. На знімку можна побачити грижі, спондильоз, зміщення хребців чи навіть вроджені відхилення.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|