Мир японской анимации. Аниме и манга в Украине. Сообщество форумов  

Вернуться   Мир японской анимации. Аниме и манга в Украине. Сообщество форумов > Общефорумные разделы > Круглый стол
Справка Пользователи Календарь Все разделы прочитаны

Ответ

Опции темы
Старый 25.08.2025, 14:27   #1
kissska
Советник

Участник форума

Поблагодарил(а): 3
Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях
Вы сказали Фуу: 0
Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях
По умолчанию Терміново потрібні гроші

Доброго дня всім. Виникла ситуація, коли терміново потрібні гроші, і я поки що не можу зрозуміти, де їх взяти. Планувала закрити частину витрат на ремонт квартири, але кошторис виявився більшим, ніж я розраховувала. До зарплати ще майже два тижні, а роботи вже зупинилися через нестачу коштів. Хотілося б знайти такий варіант, де не потрібно багато часу на оформлення і не будуть вимагати довідки з роботи. Може, хтось підкаже, де реально взяти гроші швидко і без зайвих складнощів?
kissska вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Старый 25.08.2025, 14:28   #2
Haruko
Ангел во плоти

Участник форума

Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях
Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях

О, як же знайомо! У мене минулого місяця була та ж історія, тільки з машиною — полетіла коробка передач, а це влетіло в копієчку. Спершу теж метушився: то в банк хотів, то у знайомих позичати. Але банки — це купа паперів і очікувань, а у знайомих брати якось незручно. У результаті знайшов варіант, де реально все роблять швидко, без черг і нервів. Документів мінімум, гроші надходять одразу. Якщо чесно, сам здивувався, що так просто можна було вирішити питання. Так що не хвилюйся, варіанти є, головне знати, куди звертатися.
Haruko вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.08.2025, 14:29   #3
kissska
Советник

Участник форума

Поблагодарил(а): 3
Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях
Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях

Дякую, що поділилися досвідом. Справді, у банках зараз оформлення може розтягнутися надовго, а в мене такої можливості немає. Скажіть, а у вашому випадку це було через якусь окрему компанію чи онлайн-сервіс? Я зараз розглядаю лише ті варіанти, де можна все зробити дистанційно, без відвідування офісу. Поділіться, будь ласка, подробицями, щоб розуміти, куди звертатися.
kissska вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Старый 25.08.2025, 14:30   #4
Haruko
Ангел во плоти

Участник форума

Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях
Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях

Я оформлював позику через нове МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/ Скажу чесно, був здивований, наскільки все просто зроблено. Це не банк, де потрібно збирати купу документів. Тут достатньо лише паспорта, ІПН та банківської картки. Жодних довідок з роботи чи поручителів не вимагають. У них є спеціальний кредит Flash — він перший для всіх іде під дисконтну ставку 0,1% і без комісії. Тобто реально переплата мінімальна. Система в них працює цілодобово, тож заявку можна подати будь-коли, навіть уночі. Після схвалення гроші падають на картку буквально за кілька секунд — у мене так і було, навіть не встиг чай допити. Ще один плюс — часто дають промокоди на знижки, причому бувають дуже великі, до 90%. Це реально допомагає зекономити, якщо потрібно брати не один раз. Тож якщо у тебе ремонт і гроші потрібні терміново, думаю, це гарний варіант. Все робиться онлайн, жодних черг і поїздок, і за часом займає хвилин десять.

Haruko вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Ответ