![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Виникла потреба знайти надійний інтернет-магазин, де можна замовити все одразу: і корисні дрібниці для дому, і речі для виїздів на природу. Зараз думаю над покупкою інвертора, бо з перебоями світла частенько не справляються звичайні батарейки чи павербанки. Бувало, навіть чайник не вдавалось закип’ятити на дачі без генератора. Може, хтось уже купував такі речі онлайн і може підказати, де краще брати?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() У мене був точно такий запит — треба було щось універсальне і для дому, і для дачі. Вирішив взяти інвертор, і це була правильна інвестиція. Можна зарядити техніку, підключити лампу чи насос. Купував у Balamaga, бо у них реально великий вибір, і ціни нижчі, ніж у локальних магазинах. Дуже зручно, що все можна замовити в одному місці: у них є і зарядні станції, і ліхтарі, і навіть акумулятори різних типів. Подивись тут, я залишаю лінк для зручності — https://www.balamaga.in.ua/ua/avtoto...napryazheniya/ У мене ще сусід замовляв там комплект резервного живлення, казав, що працює без нарікань, і йому доставили за два дні. Я б радив брати відразу трохи потужніший інвертор, щоб вистачало і для дому, і для виїздів.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Дякую, дуже корисно. Якраз і для дому треба, і для виїздів на природу. Подивився сайт — справді багато варіантів, буду вибирати серед середнього сегмента.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|