![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Шукаю гідного офтальмолога у Києві, бажано фахівця з хорошим досвідом та гарними відгуками. Я помітила, що зір почав трохи погіршуватися, особливо ввечері різкість спадає, а ще втомлюються очі після роботи за комп’ютером. Хотілося би знайти якогось профіонала, якому можна довіритися і який дійсно приділить час, а не швидко «пробіжиться» із діагнозом. Буду вдячна/вдячний за поради, можливо, хтось звертався нещодавно і має позитивний досвід.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Можна, звичайно, пошукати на сервісах із відгуками про лікарів: там часто зазначають рівень досвіду, спеціалізацію й середню ціну консультації. У Києві багато закладів, де приймають офтальмологи різної кваліфікації — від лікарів-спеціалістів до тих, хто має вищу категорію або працює хірургом. Важливо звернути увагу на коментарі пацієнтів — чи лікар прислухається, чи пояснює доступно, чи дає повне обстеження, а не лише формальний огляд. І ще варто подивитися не тільки на рейтинг, а й на кількість відгуків — іноді мала кількість позитивних думок може бути менш репрезентативною.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Я глянула на кілька платформ із рейтингами офтальмологів і справді побачила хід до таких критеріїв: важливо, щоб була чітка спеціалізація — наприклад, лазерна корекція, лікування сітківки або рефракційна хірургія, якщо це потрібно. Також звернула увагу, що досвід понад 10-15 років має значення, особливо коли йдеться про складні випадки. Але з іншого боку, не хочеться переплачувати за ім’я — тому було б добре знайти компетентного лікаря з реальними рекомендаціями, де б тебе уважно вислухали й зробили якісне діагностування, а не просто призначили стандартну схему.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Крім того, згідно із загальними рекомендаціями, варто подивитися, чи лікар працює з потрібною спеціалізацією або технологіями (наприклад, лазер, мікрохірургія тощо). Якщо у вас втома очей після роботи або зниження чіткості зору — це доволі поширені симптоми, тож бажано обрати того, хто проводить детальну діагностику. Але якщо вам важлива конструктивна консультація і професійне обстеження — Синенко В. М. у Візіумі здається хорошим варіантом. Бажаю, щоб усе вийшло вдало, і ви знайшли комфортне і надійне рішення для очей. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|