![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Хочу міжкімнатні двері з матовим склом, подобається вигляд, але турбує, чи не буде видно відбитки пальців і плями. Особливо цікавить, якщо світло падає прямо на двері. Чи реально матове скло приховує сліди, чи це більше міф? Не хочу потім кожен день протирати.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() У мене стоять двері Stil Loft Glass з білим матовим склом, користуємось уже два роки. Якщо торкатись сухими руками, то нічого не видно, навіть під сонцем. Але якщо хтось після крему або з вологими руками, залишаються тьмяні плями. Під вечірнім боковим світлом видно трохи сильніше, але загалом воно виглядає акуратно, не блищить і не дратує.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() У нас модель Bari Латте з матовим склом, і я задоволена. Відбитки видно лише під певним кутом або коли світло б’є з боку. Скло не гладке, трохи шорстке, тому дрібні сліди губляться в текстурі. Раз на тиждень протираю мікрофіброю з водою і каплею оцту - після цього як нове. Раніше були прозорі двері - там кожна пляма світилася, зараз різниця величезна.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я теж вибирав серед кількох моделей із міжкімнатні двері у Львові, https://dveri-market.lviv.ua/shop/mizhkimnatni-dveri зупинився на варіанті KFD Петра BLK із матовим склом.
Майстер радив брати двері, де матування всередині скла, а не зверху, бо на поверхневому швидше з’являються потертості. Після монтажу можу підтвердити - догляд мінімальний, тільки іноді протираю вологою серветкою. На дотик скло приємне, не слизьке, але й не шершаве. При природному світлі відбитків не видно взагалі, хіба якщо дивитись дуже близько під гострим кутом. Єдине - не став би таке скло на кухню, бо там жир і пара осідають швидше, а от у коридорі чи спальні виглядає ідеально. Якщо хочеш мінімум догляду - обирай світле матування або сатинове, воно краще маскує дрібні плями й не віддзеркалює світло. ![]() Последний раз редактировалось kissska, 06.10.2025 в 17:21. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|