Мир японской анимации. Аниме и манга в Украине. Сообщество форумов  

Вернуться   Мир японской анимации. Аниме и манга в Украине. Сообщество форумов > Общефорумные разделы > Круглый стол
Справка Пользователи Календарь Все разделы прочитаны

Ответ

Опции темы
Старый 18.10.2025, 23:15   #1
Haruko
Ангел во плоти

Участник форума

Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях
Вы сказали Фуу: 0
Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях
По умолчанию “Барні” для дітей: корисно чи просто маркетинг?

Привіт усім, мене цікавить думка батьків, які купують «Барні» для своїх дітей. Чула різні відгуки: хтось каже, що це зручний перекус у школі чи дорозі, а інші переконані, що нічого корисного там немає, тільки цукор і добавки. Мене бентежить те, що на упаковці все виглядає дуже дитячо — ведмедик, молочна начинка, обіцянки натуральності, але наскільки це відповідає реальності? Цікаво, чи справді ці бісквіти мають хоч якусь користь, чи це просто гарна реклама, яка працює на батьківських емоціях. Поділіться, хто дає дітям такі снеки, чи відчуваєте різницю між ними та звичайним печивом?
Haruko вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Старый 18.10.2025, 23:15   #2
АнимеГирл
Дружище

Участник форума

Поблагодарил(а): 1
Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях
Вы сказали Фуу: 1
Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях

Я купую «Барні» вже не перший рік, тому можу сказати, що це швидше десерт, ніж повноцінний дитячий перекус. Склад у них досить типовий: борошно, цукор, олія, яйця, трохи молока та ароматизатори. Калорійність висока, тож з точки зору користі продукт не можна назвати дієтичним. Водночас є плюс у тому, що вони запаковані індивідуально і зручні для школи чи поїздок. Дитині цікаво, бо форма ведмедика асоціюється з чимось приємним і домашнім. Мені здається, у таких продуктах головне не робити їх постійною частиною раціону, а сприймати як солодке частування, яке іноді можна дозволити після їжі або під час подорожі.
АнимеГирл вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.10.2025, 23:16   #3
Haruko
Ангел во плоти

Участник форума

Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях
Вы сказали Фуу: 0
Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях

Тобто можна час від часу, але не регулярно. Мені здається, що діти швидко звикають до таких смаків і потім звичайні домашні десерти здаються їм не такими привабливими. Мій син, наприклад, після кількох разів почав просити саме ведмедика, бо це нібито веселіше. Я звертала увагу, що після такого солодкого йому хочеться ще щось під’їсти через короткий час, тобто ситості воно не дає. Можливо, це більше про емоцію, ніж про поживну цінність. Та все ж цікаво, чи є якась різниця між видами «Барні» — наприклад, з молочною чи шоколадною начинкою, чи це однаково солодке і штучне на смак?
Haruko вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Старый 18.10.2025, 23:22   #4
АнимеГирл
Дружище

Участник форума

Поблагодарил(а): 1
Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях
Вы сказали Фуу: 1
Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Haruko
Тобто можна час від часу, але не регулярно. Мені здається, що діти швидко звикають до таких смаків і потім звичайні домашні десерти здаються їм не такими привабливими. Мій син, наприклад, після кількох разів почав просити саме ведмедика, бо це нібито веселіше. Я звертала увагу, що після такого солодкого йому хочеться ще щось під’їсти через короткий час, тобто ситості воно не дає. Можливо, це більше про емоцію, ніж про поживну цінність. Та все ж цікаво, чи є якась різниця між видами «Барні» — наприклад, з молочною чи шоколадною начинкою, чи це однаково солодке і штучне на смак?
Так, ти правильно підмітила — це радше елемент радості, ніж користі. Я беру «Барні» https://maudau.com.ua/category/biskv...ct_brand=barni не тому, що вірю у їхню поживну цінність, а тому що дитині подобається і форма, і смак. У мене є просте правило: не більше двох штук на тиждень, переважно в дорогу або на пікнік, коли треба щось швидке й не брудне. Дитина задоволена, а я спокійна, бо не перетворюю це на звичку. У плані смаку різниця між начинками невелика, усі однаково солодкі, тому я беру ті, що більше подобаються дитині. До речі, зручно замовляти їх онлайн, бо не завжди є у звичайних магазинах.
Раджу звернути увагу на інтернет-магазин MAUDAU, там «Барні» часто бувають у наявності, є різні упаковки та свіжа продукція. Замовлення приходить швидко, упаковка охайна, і це справді зручно, коли не хочеться бігати по супермаркетах. Для мене це найзручніший спосіб купити улюблені ласощі дитини без клопоту і черг.
АнимеГирл вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Ответ